Födelsedagsfirad!

Vilken helg! Här har det kalasats minsann. I fredagskväll kom mamma, Carro, Pia, Marie, Nettan och Carrå på besök och jag blev rejält uppvaktad. Finfina presenter, tack snälla ni. Vi åt paj (Maxi-kökets, ja jag hann inget annat) och drack lite gott, Skratt och tragg och en himla härlig kväll. Fasen vad jag har fina människor i min familj.

 

Igår (födelsedag!) smög Alicen upp utan ett ljud och väckte Mattias som lagt sig på soffan (eftersom hans säng var upptagen) efter nattens jobb. Hon fick liv i honom och de fixade frukost på sängen som jag fick tillsammans med perfekta paket. Nya löparskorna är nu mina, fick även ett par solbrills som stod högt på önskelistan :) Min man är bäst så det så. Efter uppvaktningen fick Mattias sova en stund till och jag, grabbarna och Alice begav oss till stan för lite födelsedagslunch. Barnen valde BK, nja inte min favvo men det funkar. Nöjda barn, nöjd mamma. Sen kom Carro och Leon till stan och vi slog till med födelsedagsfika på Darins. Biskvi måste man ju av tradition få på sin födelsedag :)

 

Kvällen spenderades på kalas. Storebror fyller 50 till helgen och hans fru har fyllt 40 i vår. Det blev en toppenfest på alla sätt.

 

Idag har vi varit på Andy´s en stund. Kände att jag verkligen ville hitta på något med Liten innan det är dax för jobbedag igen. Alicen ringde Märta som såklart gärna hängde med. Tjejerna lekte i tre timmar och efteråt var Alice helt slut. På väg hem svängde vi inom ÖB för att fylla på förråd av tandkräm, deo, tandborstar.. Liten satte sig i en kundkorg och tvärsomnade. Jisses intensiv helg har vi nog haft ja :)

 

Nu sängen. Om en vecka kommer semesterkänslan vara på topp, men först ska en ny arbetsvecka avverkas.

 

 


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0