Måndagstragg

Inleder jobbveckan med två tidiga eftermiddagar. Skönt, men samtidigt vet jag ju att de längre dagarna väntar. Idag var jag galet trött och kom med nöd och näppe ur sängen. (Note to self: Järntabletter är jäkligt effektivt om man blöder som ett världskrig.) Efter jobb bar det av till Ulrica för lite hårfix. Måste ju ha fräscha slingor innan semmen. Är det något jag hatar så är det en fulful utväxt. Blääää
 
Nu väntar jag på maken min. Enchiladasen (heter det då?) står i ugnen, hoppas det är ätbart. ICA bestämmer menyn åt oss denna veckan och det är bra, för efter den där utväxten så avskyr jag nog veckoplanerandet av middagsmat mest av allt.
 
Om en vecka sitter vi i luften just nu. Avskyr att flyga (faktiskt mer än utväxt och veckoplanerande av middag) men jag kompenserar hatet mot flygplan med att jag älskar semester. Så det är bara att bita ihop.
 
Btw, Alicen är också nyklippt och blev så söt så. Men jisses så hon traggade på stackars Anna som klippte henne. Tjabbemostern nummer ett. Fylld av massa kärlek. ÄLSKAR.
 
 
 
 

Kommentarer
Så här sa: mossan

Efter gårdagen var man ganska trött i öronen. Men hon är helt otrolig, man bara tycker om henne.Kram till världens bästa Alice.

2012-08-28 @ 13:23:11

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0