Mina val, mitt liv

Njuter av den sista ledigheten. Igår var vi hos Jonas och Linda på grillkväll. Så trevligt så. Alice älskar att vara där bland de stora kusinerna och bli ordentligt ompysslad. Förövrigt tar vi det mest lugnt. Mattias målar fönster och dörrar mest hela tiden men idag har vi bestämt oss för en paus. Vill göra något tillsammans.
 
Något vi är galet kassa på under ledighet är rutiner. Vi sover alldeles förlänge varje dag. Men kanske är det just det som är semester?
 
Imorgon är det äntligen dax för Winnerbäck med min Bästa. Som jag längtat och väntat. Galet länge har biljetterna varit våra och nu ska vi äntligen snart få uppleva världens bästa Lasse. Love.
 
Å så är det något litet som stör. Folk som snackar och tycker utan att ha en jävla aning. Jag har levt mitt liv i snart 36 år, jag tror att jag vet mer om det än någon annan. Så håll käften för fan om mina val och beslut, Det finns anledningar till att man agerar och gör som man gör. Jag har också mina anledningar, det är jag som levt mitt liv, det är jag haft känslan i saker som skett. Det finns människor som jag kanske egentligen borde vänt ryggen för längesen? Men jag gör inte det. För jag måste inte behandla dem lika jäkla uselt som de behandlat mig. Jag kan helt enkelt välja att vara en bättre människa än så.
 
Dessutom är jag vuxen nog att fatta mina egna beslut. Jag gör mina val och står för dem. "Vänner" som surar  för att man inte väljer som dem klarar jag mig utan. Håll er på avstånd då för fan. Jag behöver inte folk som försöker styra upp mitt liv. Som sagt jag har övat på det i snart 36 år och hittills tycker jag att jag lyckats rätt så bra.
 
Nä nu kommer mina pojkar hem. Dax att planera något för eftermiddagen. LYCKA.
 
 
 
 

Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Ojoj... Här märker jag en väldigt arg och besviken syster. Men du har helt rätt i det du skriver och änengång så skriver jag som du bruka säga... Lägg inte energi på energitjuvar! De kostar för mycket på ens tankeverksamhet... ILY <3

2012-08-10 @ 18:13:19
URL: http://pajzon.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0