Julen 2012

Dagarna går och fast att man mest är ledig så går det i ett. På ett härligt sätt. Liten uppdatering då.
 
Julaftonsmorgon: Började på ett annorlunda sätt då jag och pojkarna körde ut till Anders för att fika tillsammans. Jag och A hade tillsammans köpt varsin iPhone till grabbsen och vi ville överlämna klapparna tillsammans. Skönt att vi kan ses, skönt att vi kan utgå från barnen och tillsammans göra det som är bäst för dem. Galet glada pojkar fick vi också den här dagen :)  Julafton firades sen hos Jonas och Linda tillsammans med flera av Mattias syskon och hans mamma. Alice hade en fantastisk dag/kväll med kusinerna. De lekte och lekte. Tomten välkomnade hon med öppna armar och hon blev så himla glad för sina klappar. Bounchy blev såklart favorit. När tomten skulle gå fick vi alla kvällens skratt då Alice stack ut huvudet genm ytterdörren och hojtade: Hejdå tomten ta det försiktigt med släden, det kan va halt! 
 
Juldagen: Firades hemma med pojkarna och med mamma och Bojje. Grabbarna fick resterande paket och vi spelade paketspelet tillsammans. Supermysig dag/kväll.
 
Annandagen: Ludde och hans tjej Mikaela var här på middag. Vi skippade julmaten och eftersom Ludde fritt fick välja käk så lev det flygande Jacob. Funkade fint det också.
 
Mellandagarna har bestått av lite jobb faktiskt. Caroline drog på sig magsjuka och jag hjälpte henne ett par dagar på Lilla e. Kul. Vi har också hunnit med att fixa Alice födelsedagspresenter, ja jisses snart har vi en femåring i huset. Igår fyllde mamma år och jag, syskonen och Bojje överraskade henne med paket och restaurangbesök. Vi startade med lite vin och mingel hos Marie och därefter gick vi till steakhouse för att äta. Jäkar vilken mat de har, lovely! Ja vi hade en fantastisk kväll minst sagt, som avslutades med att vi gick tillbaka till Marie igen :) Älskar mina underbara syskon, älskar min mamma och min Bojje. 
 
Nu ska jag och Alice fixa oss nyårsfina, Mattias är på jobb och kommer direkt til nyårsfesten. Över ett år sedan vi bestämde var den här nyårsaftonen skulle firas. Snart bär det av till systerstor i Fjälkinge. Det blir ett fint avslut på ett år som bjudit på lite av varje. 2013 får gärna bli aningen lugnare. 
 
 
Lycka att få det man önskar mest!
Bäst att ha koll på sin pakethög :)
Fler klappar till Liten!
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0