Julfix

Dagarna rusar och vi försöker hänga på. Helgen var fin. I fredags var det fredagsmys och i vanlig ordning däckade jag i soffan. lördags var vi hos mamma ch Bojje för den årliga hranhuggningen. Fast att det bara var jag, Mattias och Alice som var där så var det lovely! På kvällen var jag och Alice hemma själva hela kvällen. Vi hann med att fixa julgran till henne, klä den prinsessigt, baka pepparkakor och se filmen Pettson & Findus tomtemaskinen. Söndagen flög förbi och jag och Alicen gjorde lite julgodis innan hon ägnade eftermiddagen till att leka med Märta.
 
Igår mådde jag allt annat än bra på jobb, magkatarr from hell. Efter lunch gick jag hem. Tufft nu. På kvällen klädde vi granen och sen var jag hos Marie en sväng.
 
Idag har jag varit hemma. Jisses vad jag sovit många timmar inatt. Alice väckte mig halv nio imorse. Aningen sent med tanke på att hon ville till dagis och hänga med dem till julskyltning + fika i stan. Men vi hann. Själv har jag varit på samtal i Lucas skola och grabben har gjort ett rejält lyft den häör terminen. Jiiihaaa!! En sväng till tandregleringen med Linus har vi också hiunnit med och nu väntar tandställning. Vi fick välja, skjuta det på framtiden eller köra på redan nu. Vi valde att köra på. Finns ingen anledning att dra ut på det. 
 
Ikväll har det julats här hemma. Paketinslagning och årets andra pepparkaksbak blev fixat.
 
Nu soffan.
 
 


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0