Bättre

Å så känns det lite bättre igen. Lucas har varit hemma från skolan idag, jag hämtade hem honom redan igår faktiskt. Han har varit så galet ledsen och fixade inte att sitta i skolan och koncentrera sig. Anledningen? Deras farmor ligger på hjärtintensiven och är riktigt sjuk. Vi håller tummarna.

Älskade Lucas, jag vet alla mammor höjer väl gärna sina barn till skyarna men Lucas är verkligen genomsnäll. Jag kan hjälpa dig mamma, jag fixar det, jag tar Alice en stund... Och utan att man ber kan han tömma diskmaskinen, plocka upp å Allice rum, duka bordet. Ja såna småsaker som verkligen uppskattas.

Efter frulle och allmänt röj här hemma så passade Lucas Alicen medan jag gav mig ut på en löprunda. Tog det väldigt lugnt med tanke på febern som spökat i veckan och förkylningen som fortfarande sitter i. Men det blev en runda på nästan 6 km och skönt var det att springa.

Nu ska jag bege mig till pulkabacken dit mina älsklingar redan gått ♥


Kommentarer
Så här sa: Carro

Fina Lucas! Barnen kan verkligen få en att må bättre. Duktig du är med löpningen och det är ju toppen mot tankerensning. Ha en fin fredagkväll! ILY

2012-02-10 @ 19:17:15
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0