Gokväll, ska vi springa blodomlopp?

Stressade som f-n efter jobb idag. Jag slutar 18.15 och eftersom jag var sist idag så kunde jag ju liksom inte gå tidigt. Men jag ville så himla gärna hinna till cirkelgympasset på friskis som började 18.15. Ingen enkel ekvation va? Jag hann :) Galet skönt var det att träna. Galet skönt var det att komma hem efteråt, kasta sig i duschen och mysa lite Alice innan det var läggdax för henne. Såklart hann jag inte träffa henne så mycket eftersom jag valde träning idag, men jag tänker inte ha dåligt samvete (jag måste vara världsmästare på det annars) vi är lediga varenda söndag, måndag och fredag tillsammans, så vi har tid.

Just nu längtar jag ut i löpspåret. Hinner inte imorgon - det får bli på fredag. Förresten någon som är sugen på att springa (eller gå) Blodomloppet i Malmö den 15/5? Kom igen nu!

Just ikväll känns allt det där jobbiga som vilat på mina axlar betydligt lättare att bära. Träningen gör sitt, jag mår så jäkla bra av det och kanske är det därför allt känns betydligt bättre? Ja jag vet inte vad det är men det är så himla skönt att kunna skratta lite igen.

Nighty.


Kommentarer
Så här sa: MOSSAN

Känns bra i mamma hjärtat när du mår bättre, o kan skratta.Jätte kram.

2012-02-16 @ 11:32:16
Så här sa: Sidensis <3

Åh så gott att läsa att du mår bra. Det där med loppet är jag så klart sugen på men först måste jag ha koll på mitt schema :( när ska det anmälas??

2012-02-17 @ 17:54:23

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0