Löpning, skridskor och kalajs!

Duktiga mig har varit ute och sprungit två dagar i rad. Nu är det jäklar gött med löpning igen. Fast duktig och duktig? Nja jag vet inte, läs om den här grabbens prestation istället - sjukt imponerad. Bloggen jag länkar till är min systersons som under det senaste dygnet ställt upp i ett ultraintervallslopp. 1x8 MIL under ett dygn med start var tredje timme. Som sagt, galet imponerad. Men sån är han Fredde, ger han sig fan på något så gör han det ordentligt. Vilken kille! Det har varit ett sant nöje att få följa honom under det här dygnet.

Idag begav vi ss ut på Hammarsjön. Linus och Alice åkte skridskor och det var så underbart mysigt. Solen värmde, barnens glädje värmde ännu mer och att äntligen få uppleva vinter gjorde också sitt för ett strålande humör. Vi fikade såklart på varm choklad och en chokladbulle fick visst också följa med ner :) Efter det var jag då ute och sprang - det kändes kanon. Jag kämpar på för att nå min mil :)

Ikväll var det kalas i Broby för Leon som fyllt tre år. Det bjöds på god mat och smarrig tårta. Tack ♥ (Glömde kameran - attans) :/

 


Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Ja helt galen och både bestämd och envis är Fredde :) och jag håller med om att det varit kul att följa honom genom hans blogg. Men du är ju oxå duktig på att spring och visst gillar jag oxå det :) Vi får nog fixa en Priatlon :)

Härliga vinter bilder du bjuder på. ILY <3

2012-02-12 @ 21:45:29

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0