Helgen

Linus fyllde som sagt år i fredags. Vi firade honom med skönsång och frukost på sängen. I present fick han det han önskat mest av allt, en scooter (trick sparkcykel). Linus lever för sin sparkcykel och den han haft fram till nu har använts flitigt och gjort sitt. PÅ dagen var Linus sen på innebandycup och när han kom hem blev det kalajs såklart :) Vi käkade färsk pasta med köttfärs och sen blev det i vanlig ordning glass. Det väljer Linus alltid till fikat.

Igår var det jobb för mig hela dagen. Åh jisses vad mycket vårfint vi fått in på jobbet nu, vill ha allt och lite till :) Igårkväll var familjen Persson här, vi käkade tillsammans och naturligtvis såg vi melodifestivalen. Barnen var inte ett dugg trötta utan de lekte och lekte och när Perssons skulle köra hem strax efter tolv grät både Alice och Esther för de inte hunnit leka klart.

Idag skiner solen. Åhh vår i luften, underbart. Maken spenderar sin dag på jobb medan jag och barnen ska njuta sol. En långpromenad ska det absolut bli innan eftermiddagens innebandy med Lucas.

 


Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Härliga "Tutan" börja bli stor :) tack fina för allt gott vi blev bjudna på <3

ILY <3

2012-02-28 @ 23:18:06

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0