Alice födelsedag!

Alice födelsedag började såklart med skönsång och frulle på sängen. Paketerna var en succé och Nintendo DS var såklart det som uppskattades mest. Vi åkte en snabbrunda till stan där Liten fick välja fikaställe och som vanligt blev det pastasallad på Trendie :) En vända till BR blev det också där hon handlade för sitt presentkort som hon fått i julklapp. En Kitty-väska till sitt DS. På kvällen var det kalas för min sida. Liten fick massor av fina paket: flera spel till sitt DS, en kikare (som stått högt på önskelistan) och grejer till dockskåpet. Vi käkade chili con carne och till fika blev det den där obligatoriska Hello Kitty tårtan. Den tårtan är numera lika självklar på Alice födelsedag som julskinka på julen, matjesill till midsommar och ägg till påsk :) Jag försökte med att vi skulle fika på nåt annat men icke.

På kvällen kom så eldprovet. Alice har länge sagt att när hon fyller fyra ska hon sluta med napp. (Ett tag ändrade hon det till fem och senare femtio, men senaste tiden har hon hävdat att fyra=stor=ingen napp). Det tog en stund att somna och jag stannade hos henne lite längre. Nintendot fick också göra oss sällskap lite förlänge :) Nemas problemas, Alice somnade som en stock och när hon vaknade av stormen tidigt imorse kom hon in till oss och kröp ner. Hon viskade att hon verkligen är stor nu och inte alls behöver napp mer. Känns himla skönt!

Tack till alla som var här och grattade vår flicka och förgyllde hennes dag igår.



Kommentarer
Så här sa: MOSSAN

Tack Alice för ett jätte fint kalas.Stor tjej nu ingen napp i dag hellre.Talade om att det har man inte när man är 4-A.Jätte kram till stora tösen från Mormor o Bojje.

2012-01-04 @ 19:51:10
Så här sa: Sidensis <3

Wow stora tjejen så duktig hon är :) tack för fint kalajs :)

2012-01-05 @ 00:18:39
Så här sa: Carro

Tack för att vi fick komma och fira "Liten" (och äta Kittytårta!) Stor tjej nu, utan napp o allt :) ILY!

2012-01-05 @ 11:17:11
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0