Hej 2012.

Nytt år, nya möjligheter. Jag tycker om att lägga det gamla bakom mig och liksom starta på nytt. Fast för min del så var 2011 ett riktigt bra år.

Ja vad hände egentligen?

2011 var året då jag efter nästan 13 år i förskolan fick erbjudande om ett helt annat jobb och tog den chansen, vilket jag är himla glad för. Vintern 2011 var lång och kall och den passade mig perfekt. Det var året då jag plötsligt var beroende av löpning och jag sprang hur många mil som helst både på löpband och utomhus. Utan varken mirakeldieter eller svält blev plötsligt kläderna för stora och jag hade gått ner nästan 10 kg i vikt. Årets semestrar spenderades på lite olika håll. I vintras var vi i Sälen - en plats jag älskar på alla sätt, sommarsemestern spenderades på väskusten och vi hade en helt ljuvlig vecka i husvagnen, tillsammans med grabbarna och mina föräldrar var vi på Lalandia och hade några sköna dagar tillsammans i slutet av sommarlovet. Jag fyllde 35 år och firade med min familj här hemma. Systemkameran jag fick i present km som en en rejäl överraskning. Glad attans blev jag! Hösten 2011 gick i rasande fart och jag hann inte riktigt med här. Vi firade vår bröllopsdag i Kivik och det var helt underbart. Alice började på en ny avdelning på dagis och det passade henne perfekt. Hon fick en riktig bästis och tillsammans med dagisflytten så var nog C4-gympan hennes höjdpunkter under hösten. Lucas år har varit lugnt och harmoniskt. I slutet av höstterminen hoppas jag att han insåg vikten av det där med att sköta skolan och få godkända betyg. På julavslutningen fick han sina första betyg och det såg betydligt bättre ut än vad vi varit rädda för. 2011 var året då Linus hormoner tog fart på allvar och han vilsen befunnit sig i ett ingemansland mellan liten och ganska stor. Han har haft det tufft i slutet av året och oron över hans välbefinnade har varit stor. Julen 2011 kommer bli svårslagen. Den var magisk och mina pojkar är absolut eniga om att det är den bästa julen någonsin. Om jag håller med? Jo det gör jag faktiskt.

Tack 2011 för ett fint år. Nu ser vi framåt. Vad jag hoppas att 2012 ska bjuda på? Lugn och ro. Att Lucas jobbar på i skolan och att betygkurvan pekar uppåt. Att han inte dras till gängen med de festglada ungdomarna utan håller sig till sina lite lugnare kompisar. Så länge han och kompisarna sitter och lanar om nätterna på helgerna är jag glad, då vet jag var han är iaf. Att Linus får det lugnare, att han reder ut starten på högstadiet och att hormonerna som är i omlopp är lite snällare mot honom. Att Alice får ett fint år på förskolan och får vara så trygg och harmonisk som hon är. Och så självklart hoppas jag att vi alla får må bra, vara friska och krya.

Hej 2012, nu kör vi.


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0