Lindvallen 2012

Tidigt på söndagmorgonen den 15/1 begav mamma, jag och barnen oss till stationen för att ta tåget till Mora. Mattias, Bojje, Max och hans tjej Dina var redan på väg i bil då. Att åka tåg var himla smidigt. Timmarna gick fort och trots att restiden var ganska exakt åtta timmar så kändes det inte alls drygt eller jobbigt. I Mora väntade sen Mattias på oss. Han hade redan lämnat de andra i Sälen då.

Veckan har bjudit på massor av härligheter. Skidåkning har vi fått i mängder. Vi har varit ute flera timmar varje dag. Alice följde alltid med ut direkt på förmiddagen och när hon inte längre orkade åka så hängde hon med mormor och Bojje medan vi andra kunde åka vidare. På eftermiddagarna hade Alice skidskola och den var verkligen toppen! Allt eftersom veckan gick blev Liten mer och mer säker på skidåkning och ju duktigare hon blev desto roligare var det såklart att åka! Att åka knapplift var inga problem, inte heller att svänga och bromsa. När vi åkte högst upp på fjället hade vi skidselen med och i den gick det undan :) Valle (snögubbe) och hans shower på Valletorget var en annan höjdpunkt för Alicen den här veckan. En kväll och en dag fick vi besök av storebror med familj. De var i Tandådalen på semester men kom bort till oss för lite skidåkning tillsammans. Najs!

Som sagt har ju vädret också gjort sitt den här veckan. Vi har klarat oss får isande kyla och kalla vindar. Soligt och fint har det varit för det mesta och backarna har varit helt ljuvliga. 

Linus har vi inte sett så mycket av den här veckan :) Han håller till i Pink park mest hela tiden. Lucas har åkt en hel del med mig och det är så himla mysigt för skidåkning är verligen något som passar oss alla. Riktigt roligt, härligt, underbart har det varit! På kvällarna när man väl knäppt av pjäxorna, bastat, duschat, ätit gott (allt smakar bra i fjällen) och satt sig ner är man ganska slut faktiskt. Men vi hittade lite mer energi (i lumumban kanske?) och det blev en hel del kortspel och skratt under de mysiga stugkvällarna :) En kväll var vi på Experium och badade och det är ju bara så himla fint där.

Skidsemester är som gjort för oss. Barnen har redan bestämt att de klarar sig utan någon sommarresa bara vi återvänder till Sälen nästa år. Jag håller med, vi bara måste dit.

Tack till vårt fina sällskap för en fantastisk resa, med massor av skratt och fina dagar/kvällar i härliga Lindvallen.



Kommentarer
Så här sa: Marie

Härliga bilder!

2012-01-24 @ 21:59:47

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0