Lucas konfirmation ❤ 2012-07-08

Vilken fantastisk dag det blev. Tack alla som kom och gjorde Lucas konfirmation till en minnesvärd dag för honom och oss.
 
Det fick bli en tidig morgon här hemma. Lokalen skulle dukas och fixas, vi skulle göra oss i ordning och Lucas skulle vara på plats i slottsparken klockan tio. Självklart fick vi ihop det :) Mammi kom tidigt imorse och tillsammans med henne, Bojje och Anders fixade vi festfint i lokalen.
 
Klockan elva började konfan. Då var det strålande sol och riktigt riktigt varmt. Fantastiskt fint var det iaf och väldigt lättsamt att ha det utomhus. Lucas är nöjd med sin dag. Nöjd Lucas = nöjd mamma. Efter ceremonin var vi i klubbstugan i Fjälkinge och åt smörgåstårta. Självklart fikades det på kladdkaka också (Lucas har alltid kladdkaka när han bjuder till kalas). Ikväll när vi satt och pratade sa min älskade storkille att det var så skönt att alla kunde komma samtidigt och att folk pratade med varandra. Jag förstod precis vad han menade. Han blev glad av att se mig och Anders fixa tillsammans, av att se mig krama farmor, av att jag och hans pappas tjej småpratade och av att vi alla umgicks.
 
Jisses har aldrig förstått det där med separerade föräldrar som tvingar sina barn att välja bort halva sitt ursprung vid högtider. Skärp er för f-n och låt barnen vara barn.
 
Nu ska jag sova fort. Imorgon blir det Hällevik med mamma och kidsen. Love it.
 
 

Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Jätte fin konfirmation. Förstår att Lucas är stolt över att det funkade att båda hans föräldrar hjälpte till att fixa för honom. Det var skoj att träffa den sidan oxå :)
Önskar dig/er en härligt skön vistelse i Hällevik <3

2012-07-11 @ 07:54:40

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0