Ronneby, bil å nåt litet som stör

What a day! Vi vaknade alldeles för sent.. men visst är det väl så man ska ha det när man har semester?! Frulle, matsäck och badkläders-packning jobbade vi undan i ett bahagligt tempo. Sen stack vi och hämtade barnens kusin Calle och därefter körde vi till Ronneby och Brunnsbadet. Underbart härligt. Vi fick träffa finaste Leon med familj och även mina tvillingkusiner med familjer var på plats. Solen sken från en klarblå himmel och vattnet i poolerna var behagligt. Lever länge på sådana här dagar. Fler mottages tacksamt.
 
Ikväll grillade vi (ja varför låta bli?). Visserligen bara burgare och till det åt vi hemgjord potatissallad. Mattias har roat sig med att tömma, städa och fixa bilen (pust, tar längre tid än man tror). Imorgon får vi en ny familjemedlem och det är dax att säga tack och adjö till den bästa vi haft (hittills). Vår nya bil står nämligen på Ford och väntar på att bli hämtad under morgondagen. Visserligen är jag väldigt icke-intresserad av bilar men såklart ska det bli himla kul med en sprillans ny bil (och att den är betydligt billigare i drift klagar vi inte på). Samidigt har jag verkligen älskat vår S-Max, så lite blandade känslor får jag nog säga. Aja Mondeon är riktigt snygg och jag tror jag kommer gilla den precis lika mycket som vår nuvarande :)
 
Förövrigt är livet fint. Det finns visst nåt litet som stör. Något jag trodde jag skulle slippa störas över. Men jag ska skaka av mig det. Jag ska göra som min älskade älskling säger och låta bli att lägga energi på de som ej förtjänar det. Vi är kapabla nog att fatta våra egna beslut och göra det som är bäst för oss. Om sen våra sk vänner har åsikter om det och tillåter att vår relation förändras för att vi inte låter deras vilja styra våra liv - så är det deras problem. Min man har så rätt. Jag vet det. Jag klarar mig utan folk som försöker sätta sig på mig, jag klarar mig utan kravfyllda och utan icke-ömsesidiga relationer. Punkt.
 
Nu dax att natta sig och sen spana in veckans Allsång. Mattias ska visst hjälpa Calle och Linus med att slå upp tältet i trädgården. Tokungar.
 
 
 
 

Kommentarer
Så här sa: Sandra

Finfin bil! Jag känner som du, inte heller ett så stort intresse för bilar men visst är det lite kul ändå med ny bil. Jag bytte min för en månad sen och kan glädjas åt småsaker som att Spotify i mobilen spelas via bluetooth i bilen. Yep, that´s me ;)

Visst är det ändå skönt när man kan välja att inte lägga energi på de som faktiskt stjäler energi från en. Det måste vara nåt som kommer med åldern för sånt kunde jag tycka var jobbigt när jag var yngre. Nu vet man bättre än att umgås med de som inte GER energi. Bra beslut där!! Sen kan man ju alltid hoppas att relationen blir bättre ioch med att man sätter ner foten och visar att man inte är ok med det.

Ha det fortsatt skönt på semestern. Jag är bitter bitter bitter på att min är över och tar varje chans jag får att vara med min familj. Igår jobbade jag tillochmed hemifrån.

Kramar

2012-07-26 @ 09:38:52
Så här sa: siden sis <3

Så jäkla fin bil, den måste man snart få ta sig en liten tur i =)
Jag säger som du bruka råda mig till.... lägg inte tid på energitjuvar =) Men jag vet att du bruka hålla dig borta från dom, sen vet jag att det är trist å tråk när det gäller "vänner" som man har haft kul tillsammans med. Önskar er en fortsatt härlig semester <3 ILY <3

2012-07-27 @ 06:44:22
URL: http://pajzon.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0