Jobbet

Äntligen en kväll hemma. Det var visst längesen. Igår jobbade jag till 23.30, det var nödvändigt eftersom vi startar största rean nånsin inne hos oss på måndag. Allt skulle flyttas om och ändras och det går inte fixa det när man samtidigt har kunder i butiken. Lång arbetsdag alltså. Och upp i ottan imorse. Älskar mina ljusa slingor men får krupp på utväxten som hittat dit efter några veckor. Ulrika är snällast, hon hade egentligen ingen tid men tryckte in mig åtta imorse. Sen kväll - tidig morgon - trött nu.

Jobbet ja- Jag ska börja arbeta på Kristianstad montessoriskola till hösten. Känns jäkligt kul och inspirerande. Självklart ska jag vara i förskoledelen :) Det blir dock en rejäl skillnad från nu. Till hösten är det 90% (fick välja mellan det och 100%) som gäller och det är klart att det kommer märkas här hemma. Framförallt eftersom jag kommer att  jobba måndag-fredag och Mattias jobbar mycket helg. Men det blir säkert bra. Med rätt ijnställning blir det mesta det. Dessutom kommer det bli ett lyft för Alice. Hon har alltid haft sina 15 timmar på Vintergatan och nu är det dax för mer. Vi har pratat om det från och till och nu känns det verkligen som att 15 timmar är förlite. Hon har två år kvar till skolan och risken finns att hon hamnar utanför kompisskapet om hon är på förskolan mycket mindre än de andra. Så det blir bra, dessutom kommer hon fortsatt få någon ledig dag i veckan eftersom Mattias jobbar skift.

Förutom att jobba 90% ska jag i januari börja plugga på Malmö högskola på halvfart. Ska läsa till montessoripedagog och även om det ska bli jäkligt kul så är jag aningen livrädd för hur vi ska orka med.

Ikväll har vi myst järnet. 100% Alice-tid med bl.a. picknick på filt i vardagsrumet, filmmys, lek, spel och lite skapande :) Love it.

Nu ska jag snart krypa ner. Älskar midsommarfirande men vill ha sol. Snälla SMHI ha nu fel i vanlig ordning.



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0