Tjejsemester

Oj vilken sovmorgon. Känns bra att starta lugnt såhär efter några dagars ledgt.
 
Midsommar var toppenfin. Pia, Peter, Carro, Linus, Leon, Nicke och Carrå var här. Vi firade med sill, potatis och snaps som sig bör :) Lite lekar och jordgubbar slog vi också till med. Ett alldeles lagom firande med fint sällskap. Midsommardagen var vi i Fjälkinge och hade lekdag med hela tjocka släkten. En kul tradition som inte blivit av under ett par år men nu är vi i farten igen. Härligt. Tipsrunda, lekar, brännboll och grillat gillas av stora som små.
 
I söndags stack jag och Alice tillsammans med Ulrika, Alize, Anette och Märta på en liten tjejsemester. Tidig morgon begav vi oss mot VImmerby och Astrid LIndgrens värld. Älskar det stället och uppskattar det minst lika mycket som barnen :) Hela söndagen spenderades i parken och tjejerna var genomlyckliga. Sov gjorde vi på den tillhörande campingen där vi hyrt stuga. När tjejerna, efter lite pizza och godsaker, däckat fyllda av intryck så satt vi mammor uppe och tjatade över ett glas rött (eller fler?)
 
Igår var vi ännu en dag i parken. Tyvärr var inte vädret på vår sida igår men med skalkläder och gummistövlar klarar man sig långt. Det var en lycklig och lyrisk Alice som kom hem till pappa igår och berättade om alla upplevelser. Hon ska dit igen hävdar hn bestämt och nästa gång ska pappa också få följa med :)
 
Nu dax att ladda för jobb. 10 pass kvar innan semester, I det här vädret gör det ju inget att semestern ligger en bit fram. Himla glad att vi har en resa framför oss.
 
 
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0