Havet

Jag blir galen. Oron äter upp mig. Missade ett samtal vid halv två tiden idag. "Dolt nummer". Fy fan vad jag hatar det här.

Förövrigt har helgen varit fin. Särskilt gårdagen som spenderades vid Haväng med Mattias, Alice och mina föräldrar. Underbara havet. En plats att finna frid på. Idag är jag ledig och har varit tillsammans med Alicen hela dagen. Vi har njutit vårväder, städat lekstuga, lunchat på altanen och satt lök. Vi siktar på en massa ätbart i trädgården den här sommaren och har riggat upp ett rejält gäng med pallkragar. Nu leker Alice med kompisen Märta och snart ska jag skjutsa tjejerna till gympan.

Hade det inte varit för den där jäkla oron så hade det här varit en underbar dag. Vår, sol, ledigt. Men det är ingen underbar dag. Jag mår illa, jag fixar inte det här.




Kommentarer
Så här sa: Laline

Tror vi hade behövt varandra idag! Jag dig iaf. Saknar Dig! Bilderna på Alice är underbara. Lycka! Glädje!



PussKram finaste. ILY!

2012-03-26 @ 16:01:43
Så här sa: MOSSAN

Om jag hade kunnat, skulle jag suddat bort all din oro.Men tyvärr har jag inte den förmågan.Men i mitt hjärta känner jag att allt kommer o bli bra älskade barn.Tack för att vi fick vara med er igår, fina härliga bilder.KRAMAR från oss två.

2012-03-26 @ 17:29:12

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0