Mest jobb

Hektisk dag men attans vad vi fick fixat på jobb. Lagerarbete är visserligen inte den roligaste sysslan på mitt jobb men det måste ju göras det också. Idag hade jag massor av energi till att ta tag i källaren och dessutom hade jag hjälp av världens finaste Rebecca. Vi fick bort massor av det gamla och in med det nya! Vid säsongbyte byter vi ju ut i stort sett allt i butiken och därmed måste lagret också få sitt fixat :)

Just nu jobbar jag ganska mycket. Jag har jobbat en hel del extra och kommer göra så även på fredag och på måndag. På tisdag och onsdag ska sen både jag och Caroline vara på utbildning i Göteborg och det ska bli himla kul!

Ikväll jobbar min älsk. Alice var hos mig en stund på jobb innan jag slutade, Hon provade soom vanligt ut alla skor som hon "behöver" haha. Efter jobb rusade vi (fick skynda så vi hann med bussen ju) till Domus och handlade korv och bröd till fransk hotdog. Det tillsammans med potatismos fick efter Alice önskemål bli kvällen snabba middag.

Nu Grey´s.


Alice behöver många skor från mitt jobb. Jag tror att hon åtminstone just nu bara behöver de randiga. Mattias tror hon behöver Kavaten. Vi får väl se.


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0