Under isen..

..där befinner jag mig just nu. Gråter konstant och för minsta lilla, sover dåligt, mår illa och har en jävla huvudvärk. Orkar inte med mig själv, orkar inte med min omgivning, orkar definitivt inte med mitt hem och orkar knappt med mina barn. Pang, rakt in i väggen.

Starka cellförändringar- rädsla, oro, ångest, cancer? Operation imorgon.

Kvinnokliniken- ångest, illamående, 2010, läkarmissar, operationer och till sist en nära döden upplevelse. Tid hos kurator på fredag. Det funkar inte att sopa under mattan. Så ni vet.

Tack för samtal, sms, blommor och stöd. Förlåt att jag inte orkar ge tillbaka ett skit just nu.

Jag är inte mig själv.


Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Med tanke på allt du gått igenom så har du all rätt att inte vara dig själv. Klart att du har rätt att känna både oro, ångest och rädsla, skönt för dig att du ska få prata med någon utomstående. Jag finns här för dig precis när du än behöver mig, jag vet ju att du gjort samma sak för mig <3 Älskade fina syster allt kommer att bli bra <3 Älskar dig <3 <3 <3

2012-03-19 @ 22:32:30
Så här sa: MOSSAN

Älskade hjärtat , vet att allt kommer att bli bra.Förstår din ångest o oro. Skönt att du nu ska gå o prata med någon som kan detta.Du vet att vi finns till för dig o din familj.Bamse kramar från oss .Älskar dig.

2012-03-19 @ 23:52:17
Så här sa: Sandra

Men kära du.

Hoppas att du imorgon kan känna dig lite lugnare när iaf operationen är över. Och att du sen kan få besked om hur allvarligt det är. Jag håller tummarna för att allt är bra. Förstår din oro. Och så upp på allt annat du kämpar med.

Klokt av dig att prata med kurator. Man ska inte ta lättsamt på sånt här.

Tänker på dig. Kramar i massor

2012-03-20 @ 09:49:20
Så här sa: Carro

I mitt hjärta, i min hjärna finns du ständigt. Jag älskar Dig min finaste fina. Allt ska bli bra, det finns inget annat. Jag och min familj finns alltid här för dig/er. ILY

2012-03-20 @ 16:07:44
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0