Droppen som fick bägaren att rinna över

I fredags innan jag skulle till jobb pratade jag och Mattias om hur gärna vi skulle vilja resa iväg i sommar. Rent ekonomiskt så är det en omöjlighet just nu och Mattias skojade om att vi väl fick hoppas på ett telefonsamtal från svenska spel i helgen av någon som ville gratulera till Lotto-vinsten. Jag fick ett helt annat samtal. En riktig jävla nitlott kan man säga...

När jag är nästan precis utanför jobb ringer telefonen. Dolt nummer. Hade egentligen dåligt med tid att svara men dolt nummer kan ju vara från grabbarnas skola så jag svarade. Det var en läkare från kvinnokliniken. Analysen av mitt cellprov (det andra jag gjort på kort tid eftersom det första inte var ok) visade på starka cellförändringar. Cellförändringar som måste opereras bort. Fy fan. Allt snurrade, jag höll på att kräkas. Tog mig in på jobb och rasade samman på kontoret. Starka cellförändringar. Cellförändringar av tredje graden.

Efter att jag pratat med Mattias och med Caroline fick jag ork att ringa upp läkaren igen. Efter allt jag gått igenom med operationer och annat så är kvinnokliniken inget ställe jag trivs på precis. Sanningen är att efter härvan 2010 mår jag illa bara jag närmar mig sjukhuset. Vid det senaste cellprovet hade jag gruvlig ångest och jag grät som ett litet barn. Nu blev jag iaf lovad en viss läkare och jag blev lovad att få sova under ingreppet.

Jag orkar inte mer.

Helgen har på många sätt varit fin. Även om mina tankar mest varit svarta och fyllda av oro. Jag är knäckt, bedrövad, ledsen.

Igår hade vi trots allt en fin lördag. Vi var hos mina föräldrar på frukost och Mattias hjälpte dem med deras nya sovrumsmöbler. På kvällen var det schlageryra hos familjen Persson och vi hade fantastiskt trevligt. Vi hade en egen internröstning och självklart vann Loreen även hos oss. Grymmaste låten jag hört på länge! Min näst högsta poäng gick till Torsten Flinck. Japp jag gillar låten skarpt :) Hos Perssons bjöds det på tacos och annat gott. Även Eva och Rikard med barn var på plats och som sagt vi hade en fantastisk lördag.

Idag har vi haft en underbar dag ute i trädgården. Mattias och Boris skulle ta ner byggställningen och sen gick det av bara farten. Vi har röjt massor, grävt upp buskar och kantsten till rabatter som ska bort, skogat, räfsat, rensat altanen och det börjar bli riktigt bra faktiskt. Många år sedan vi hade tid att spendera i trädgården men i år vill vi få lite ordning här. Alice älskar att plantera, hon älskar växter överhuvudtaget och när hon blir stor ska hon bli florist och ha växthus ;) I år ska vi testa oss på att odla lite ätbart i pallkragar i trädgården. Spännande. Till middag idag blev det grillad korv med tillbehör och även den intogs utomhus. Ja en underbar dag helt enkelt, Helgen hade verkigen varit perfekt om det inte varit för oron, tårarna och ångesten över det jag genomlider nu.

Va fan som om vi inte gått igenom tillräckligt? Som om vi inte redan har det tufft här hemma i den situation vi är. Jag orkar inte mer. Jag går sönder. Jag gör verkligen det.

Mamma och pappa Bojje -jag älskar er ♥


Kommentarer
Så här sa: MOSSAN

ViLL bara säga att efter mörker kommer det alltid ljus .Vet oxå att det inte ät någon tröst just nu .Men du är stark o detta kommer att gå bra.Älskar dig överallt på denna jord.Vi finns här för dig o din familj.Styrkekramar från oss.

2012-03-12 @ 08:12:44
Så här sa: MOSSAN

ViLL bara säga att efter mörker kommer det alltid ljus .Vet oxå att det inte ät någon tröst just nu .Men du är stark o detta kommer att gå bra.Älskar dig överallt på denna jord.Vi finns här för dig o din familj.Styrkekramar från oss.

2012-03-12 @ 08:13:51
Så här sa: Sandra

Usch vilken ångest. Men tänk vilken tur att man gör dessa cellprov med jämna mellanrum. Nu kan de ju ta bort cellförändringarna och hålla koll lite oftare. Det kommer säkert att gå jättebra men jag förstår din oro. Du har ju gått igenom en hel del inom området.

Jag håller tummarna för att det kommer att gå bra.



Låter som en mycket fin helg iaf :) Härligt att få så mycket gjort. Jag passerade ditt hus igår eftermiddags. Såg dina killar på uppfarten :)



Ha en fin vecka. Förhoppningsvis utan en massa oro. Solen skiner och nu är det vår. Går åt rätt håll ju.



Kram

2012-03-12 @ 09:30:31
Så här sa: Sidensis <3

Åh älskade fina sis <3 det smärtade mig djupt i mitt hjärta när du ringde och berättade, du finns jämnt i mina tankar och att du måste gå igenom en OP till är trist. Förstår verkligen din oro och att din ork känns långt borta kan jag oxå förstå efter allt ni fått gå igenom och får gå igenom och stått ut med. Finns här för dig och det vet du och jag vet att allt kommer att gå bra. Älskar dig min fina syster <3 <3 <3 PåK

2012-03-12 @ 23:09:43

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0