Trasig

Operationen gick bra. Inga obehagliga överraskningar ännu iaf. Men jag är livrädd. Det tar några veckor innan analysen av det de opererade bort är klar. Veckor av ovisshet. Veckor med ångest och ont i magen. Ja livrädd. Nyss missade jag ett samtal på min mobil. "Dolt nummer" och rädslan gjorde mig skräckslagen igen. Sjukhuset?


Jag är glad att operationen är över. Jag är glad över att jag bara har lite ont, är lätt illamående och väldigt trött efter det här. Och eftersom jag är glad över allt det där så borde jag kanske må bra? Det gör jag inte. Jag mår inte bra. Jag är mest orolig, trött, tänker alldeles för mycket och känner mig matt, orkeslös och så jävla ledsen.

Jag går i sönder.


Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Det där med att vänta på provsvaren kan vara rena rama mardrömmen :( Oavsett vad läkaren sagt så är väntan ändå det värsta och det är ju tyvärr inget man kan påverka... Skickar över massor av styrke kramar till dig <3 så hoppas jag att du ska känna dig bättre på fredag när du fått prata av dig.

Älskar dig <3

2012-03-21 @ 14:12:38
Så här sa: MOSSAN

Önskar att jag hade förmågan att ta bort din oro,men tyvärr kan jag inte det.Endast vara hos dig o stötta när du behöver oss .

Sryrke kramar från mamma o Bojje.

2012-03-22 @ 10:13:53

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0