Farmville?

Så sjukt trött. Var fan kommer den här bedövande tröttheten ifrån? Ghaaa! Jodå jag sover kasst och jag antar att mina tankar slukar upp den lilla energi jag har. Men jag vill ha ork NU. Jag vill ut och springa, börja leva och må bra. Idag var det iaf dax för samtal igen och det kändes himla skönt faktiskt.

Jobbats har det också gjorts idag. Fint det. Jag skingrar tankarna bättre på jobb. Ikväll jobbar min älskling och det gillas inte alls lika mycket. Enda fördelen med det är att man kan ha Grey´s-maraton utan dåligt samvete :)

Förövrigt då? De stunder då jag inte oroar ihjäl mig? Då njuter jag av det fantastiska vädret vi har just nu. Nästan lite galet varmt idag ju. Från vinterjacka till bara tröja liksom. Och så älskar jag att vara ute i trädgården. Jo ni läste rätt. Jag, som aldrig gillat greja i trädgården, har hittat något som faktiskt känns riktigt kul. Att plantera ätbart. Potatis och två sorters lök är redan i jorden och de första tomatfröna har minsann kommit upp. Förutom det så siktar vi på morötter, sallad, rädisor, gurka, gräslök, dill och lite annat smått å gott. Tillsammans med vinbärsbuskarna, rabarbern, smultronen, jordgubbarna, plommonen och äppel från tre olika träd så kanske vi kan ha en redig skördefest så småningom ;)

Appropå äppelträd. Vi köpte ett nytt i fjol och Alice valde då ett med gröna äpple för det var det enda hon åt påstod hon. Många tårar har sedan fällts över det jäkla trädet. Hon valde nämligen mellan det och ett äppelträd som heter just ALICE. Naturligtvis har hon ångrat sig galet. Så i lördags begav vi oss till Solhaga och köpte ett ALICE-träd. Det gamla ska hon nu gräva upp och ge till Bojje säger hon. Aja jag behåller nog gärna det också. Farmville it is!



Hjälper till :)


Kommentarer
Så här sa: Sidensis <3

Härligt när man odlar det som är gott, skördefest vill jag vara med på :) Här odlas det oxå men endast i olika krukor, vi är ju inte så många som äter av det goda längre! Förstår att Alice självklart vill ha ett eget träd med egna fina äpplen på och tänk att trädet får bära alla äpplen med fina namnet Alice. Jag hade såklart önskat att det fanns ett Pia träd, men på ett sånt träd hade det nog växt något annat gott på :)

Tjingeling! ILY <3

2012-03-29 @ 00:06:27

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0