Men va fan?

Ja verkligen men va fan??

I eftermiddag hade jag ett missat samtal på min mobil. Samt ett sms från en av de finaste bland vänner, Jessica. Hon undrade om jag pratat med Lucas?? Maja (J´s dotter) och Lucas är lika gamla och går på samma skola. Jag blev alldeles kall och undrade självklart vad som hänt. Kastade mig på luren och ringde Lucas, som svarade.

Jodå... de hade friluftsdag idag. Klasserna var indelade i två grupper och på lunchen samlades alla vid scoutstugan i Fjälkinge för att äta. Efter det var det dax för Lucas och hans grupp att bege sig till skogen för orientering. Några elever gick före de andra och Lucas och hans kompisar mötte strax de som gått först. De kom springande tillbaka i chock.. En man hade hängt sig i ett träd en bit längre fram. Snacka om kaos. Gissa om våra barn är chockade. Jävla skit.

Jag blir så arg. Ja det är en människa som tagit sitt liv, som säkert mått så dåligt man bara kan, men va fan?! Någon ska ju hitta en. Nu blev det ett gäng 14-15åriga barn som drabbades. Barn som är på väg att bli vuxna. Barn som är i en ålder då de funderar över livet, som är känsliga och som är fyllda av existentiella frågor.

Har pratat med min älskade storkille flera gånger idag, det är pappa-vecka men ikväll vill han hem.


Kommentarer
Så här sa: Marie

Usch det är så tragiskt när sådant händer! Tror inte man tänker på vem som hittar en människa som gjort så,den människan är borta! Hemsk upplevelse som säkert följer en hela livet!Ge Lucas en stor kram! P&K

2012-05-10 @ 19:23:33
Så här sa: Sidensis <3

Fy detta får bara inte hända, jag blev själv chokad när jag fick veta och jag är vuxen. Stackars ungdomar hur ska de reda detta :( usch... Usch... Usch! Jag finner inga ord ;( massor av styrke kramar kommer här till Lucas från oss och självklart ett helt gäng till er andra som nu måste stötta och prata massor med honom om detta! Jag är verkligen bedrövad av det de fått uppleva!

Kram! ILY <3

2012-05-10 @ 23:12:20
Så här sa: Carro

Det är verkligen fruktansvärt. Jag blir så arg! Egoistiska jäkla människa att ta sitt liv. Ja, han vet ju inget nu, men dom som hittade honom, alla efterlevande. Blää på allt sånt skit! Hoppas Lucas och alla som är berörda får hjälp och kan gå vidare. KRAAAAAAM ILY!!

2012-05-11 @ 11:55:20

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0