SM-FINAL

Vilken dag det blev (ja om vi förtränger det där inlägget från i förmiddags). Vi stack och snabbhandlade på Maxi, Mattias och Alice lagade punkteringen på hennes cykel och medan M vilade sig inför nattens jobb så cyklade jag och Alicen en runda. Hemma igen vattnade/gödade vi i våra pallkragar och nu börjar salladen också kika fram :) Sen lagade vi middag och lagom till den var klar vaknade M igen. Efter maten var det dax för handbollsfeber! De fanns en tid då jag och kompisarna från förr ofta gick på handboll i den här stan, jäkligt rolig sport att följa måste jag säga och jäkligt kul att vårt lag är tillbaka i toppen igen!
 
Precis när dagens måste-match hade börjat fick vi fint besök av Carro, Linus och Leon. Vi hejade såklart på IFK bäst vi kunde från TV-soffan. Hoppet var inte så stort och stundtals var vi nog alla övertygade om att det var rätt kört. Men shit vilken match det blev. Och shit vad nervös jag var på slutet. Helt galen match, sjuk att de lyckades vända och vinna den sista semifinalmatchen med ett ynka mål mot GUIF på bortaplan. Nu är det SM-FINAL som gäller på lördag. Galet galet.

Tackar Carro, Leon och Linus för supertrevligt besök ikväll :) Barnen lekte som vanligt och den enda gången det blev lite protester var nog när Leon skulle åka hem. Jag tolkade det som att han gärna ville stanna lite till ;)



Yeeeeeaaaahhh!!


Kommentarer
Så här sa: Carro

Tack för mysig eftermiddag o kväll :) Spänning på hög nivå!! ILY!

2012-05-08 @ 11:07:32

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0