Halloweenpartaj

Fredag. Öronvärken är borta, förkylningen håller i sig men jisses vad mycket bättre jag mår. Idag är det en stor dag enligt Alicen. Halloweenfest står på schemat och nu ska det bakas, pyntas och spökas ut. Nej det är inte så avancerat som det låter. Middagen köps färdig, gästerna bidrar med det mesta men visst ska jag och Liten förbereda också :) Sagt det förr och säger det igen, så himla enkelt att träffa vänner när ribban inte ligger högre än vad den gör hos oss tre familys. 
 
Åh sicken mysig kväll vi hade igår då. Mattias jobbade natt, jag hade tid för att få naglana fixade och fick ta Alice med mig dit. Gissa om hon blev nöjd när en av de andra som jobbar där tog hand om hennes små naglar (som hon målat själv på förmiddagen med tre lager färg) Glatt berättade hon att hon skulle ha halloweenfest imorgon och önskade därför dem målade i svart :) 
 
Till Bullerbyn slumrade vi sen i soffan både jag, Alice och Linus. Mys.
 
Näh, jag sitter ju just nu egentligen och letar inspiration till en spöktårta. Och så vill Alice absolut att vi ska ha halloweenlekar. Let´s work!
 
tReVLiG hELg!!
 
 
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0