Tankarna någon annanstans

Efter några dagars ledighet var det idag dax att återgå till jobbet igen. Planeringsdag stod på schemat och den var välkommen, men tankarna fanns någon helt annanstans.
 
I torsdags åkte vi till Ullared. Trevligt med tjejmys, stuga, god mat och dryck samt shopping på det. Fast jag ska erkänna att även här fanns tankarna någon helt annanstans.
 
Efter hemkomst i fredags blev det fredagsmys med familjen. I lördags åkte vi till badhuset en sväng och vi fick låna med Leon dit en stund. Lovely. Älskar att se Alice och Leon tillsammans. Så fin relation, så många tjut av glädje, skratt och tokigheter. Underbara barn. På kvällen jobbade Mattias men jag och barnen blev bjudna på tacomys hemma hos systerstor med familj. Tack för det fina NI.
 
Igår var vädret ljuvligt och Carro, Leon, jag och Alice tog oss ut en sväng. Vi var på mitt gamla jobb där barnen fick leka på dagisgården och gissa om de roade sig :) På kvällen var jag mest arg. Jo det fanns skäl. Idioti.
 
Nu nattar min älskling vår Liten. Pojkarna har skollov och befinner sig hos kompisar på olika håll. Själv ska jag gå ut och kika i köket som ikväll blev uppfräschat med bl.a. nya gardiner. Och sen ska jag gå förbi och kika på mina vackra blommor som står på bordet i allrummet. Köpta av älskling till mig. För att han är världens bästa.
 
Soffläge nästa.
 
Med tankarna hos er.
 
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0