Helgen

Måndag igen. Ingen vanlig måndag dock. I soffan sitter en hängig Liten med feber. Jag tog vab idag, imorgon får Mattias vara hemma. Känns lite sådär att vabba när man fortfarande är ny på jobbet men vad gör man? Barnen går före allt.
 
Helgen var amazing. I fredags efter dagishämtning var jag och Alicen på badhuset där vi även träffade Carro, Leon och Linus. Vi mötte upp Mattias i stan efteråt och det fick bli middag på Mc´d. Efter en sväng till Maxi följde C, L och L med oss hem på kaffe.
 
I lördags var det dax för en efterlängtad träff med systerstor och Peter. Vi hade valt Bohuslän som tema för den här lördagen och jäklar vad kul vi hade. Vi sågs på Maxi för att inhandla trerättersmenyn och sen åkte vi hem till oss. Feskedamm, Bohusläns-pilsner, drösad torsk och äggost är några av ingredienserna från dagen :) Fasen vad kul vi hade. I tolv timmar höll vi på! Nästa gång kör vi Skåne-tema! Tack för en fantastisk dag/kväll.
 
Runt midnatt lördag/söndag anlände mina pojkar till Köpenhamn efter deras semester till Kroatien. Anders ville att de skulle åka med honom hem och sen komma hit som igår. Jag lyckades tragga mig till så han släppte dem här på natten.Vilken känsla när de klev innanför dörren.. Aldrig mer, aldrig mer så lång tid utan dem. Underbara finaste pojkarna. Vi var uppe alldeles för länge men det var svårt at slita sig. Himmel så jag saknat dem.
 
Igår var det en seg slappedag. Alice drog på sig feber och vi andra tog det mest lugnt. Mamma och Bojje kom hitom en sväng på kaffe. 
 
Nu vill Liten pyssla! apselut ska vi det :)
 
 

Kommentarer
Så här sa: mossan

Härlit att ha alla hemma .Kram

2012-09-25 @ 17:45:23
Så här sa: Sidensis <3

Haha vilken toppen kul lördag och vi längtar redan till vårt Skåne tema :) tack underbara ni för en fantastisk lördag <3 Extra kul att grabbarna kom hem lite tidigare än väntat :) ILY

2012-09-25 @ 23:55:56
URL: http://pajzon.blogg.se/

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0