@home

I snart två dygn har vi varit hemma från ljuvliga, härliga, underbara Spanien. Med oss hem har vi tagit fantastiska dagar att minnas och glädjas åt länge, länge, länge. Vi har haft en underbar semester, kan inte önska mer än den gav. Ikväll orkar jag inte skriva eller greja med bilder från vår resa men jag ska göra det någon dag, för jag vill ha lite nerskrivet och kunna ta fram och läsa när livet inte är lika enkelt och underbart.
 
Helgen har gått fort, det har varit en väldigt märklig helg och trots att här finns massor att göra så har jag lyckats ta  mig för så mycket. Jag har levt i semesterbubblan och en str elak tomhet har börjat infinna sig. Jag brukar vanligtvis älska hösten men i år välkomnar jag den inte alls. Vet inte varför. Men känner definitiv inte för mörka kvällar, gråa dagar och kyla alls just nu.  1,1 motionerade mil trodde jag skulle få mig att må bättre. Men nä - det känns fortfarande drygt.
 
Vemod.
 
Igår fick vi, mitt i allt grejande och uppackande ta en snabb sväng in till stan. Insåg att Alice Convers, crocs eller sandaler inte var någt bra alternativ inför dagisstarten imorgon. Valet föll på ett par blå pom pom. De gör sig inte rättvisa på bilden här, men attans snygga är de iaf. Dessutom tycker jag pom poms kvalité slår allt. Skinnet är mjukare än jag vet inte vad, fantastiska skor iaf.  Vill ha ett par själv. 
 
Nu soffhäng. Imorgon jobbedag som avslutas med personalmöte. Lång dag. 
 
Saknar mina pojkar alldeles förfärligt ikväll.
 

 

 

 

 


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0