uppåner

Helgen var amazing. Vi fixade till en silverbröllopsfest för Pia och Peter och den blev så lyckad! Alltid kul att överraska. 
 
För övrigt har det gått i ett. Jag hinner inte riktigt med julen det här året känner jag. Jag som brukar vägra julstress. Aja pepparkakshuset är fixat, pepparkakorna och lussebullarna bakade, julgranen står i trädgården och väntar och de flesta julklappar har vi koll på. Igår köpte jag biljetterna till Färjestadmatchen som grabbarna ska få, Ska bli riktigt kul att komma till Karlstad, ska bli riktigt kul att ge dem den här julklappen.
 
På jobbet har det varit intensivt. Jag var på två anställningsintervjuer och inget lockade, så jag tänker stanna kvar. Dessvärre blir det andra förändringar som verkligen gör mig ledsen. Vi får se huruvida det leder till att jag fortsätter söka annat eller om jag faktiskt kan vända det här och göra något bra av det? Man kan alltid välja hur man ser på saker och ting. Jag hoppas, när jag landat i det här nya beskedet, att jag kan se det som en utmaning och möta det med kraft och optimism. Jag kan faktiskt inte påverka det som hänt, men jag kan välja hur jag vill möta det. Vi får helt enkelt se. 
 
"Allt kan man ta från människan. Allt utom en sak- den yttersta friheten att välja förhållningssätt till det som livet för med sig" (Kay Pollak)

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0