Nytt år

Nyår var himla bra. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll hemma hos Pia och Peter. Allt som allt var vi tio personer (Pia, Peter, Carro, Nicke, Carrå, Klas, Annika, jag, Mattias och Alice) och förutom att äta gott ägnade vi kvällen åt att leka och spela spel. Menyn var fantastisk. Till förrätt åt vi kavringsbit med parmesancremé och luftorkad skinka, till middag åt vi champangelax och potatisbakelse och till efterrätt åt vi något supergott med mascarpone och bär. Jihaaa hungriga från festen gick vi inte :) Som sagt en fantastisk nyårsafton och jag hoppas att jag får glädjen att fira fler högtider med det här sällskapet.
 
Gårdagen gick åt till att städa ut julen. Lite tidigt kan tyckas men jag älskar julen mest innan den varit. Dessutom har vi fullt hus imorgon då det är kalas för Liten och med 30 pers i huset känns granen överflödig. Idag har vi fixat inför morgondagens kalas. Alice har bestämt at hon vill bjuda på soppa så så får det bli. Kladdkaka ska det vara till fika och jag får väl vara glad för att jag slipper den där Kitty-tårtan då :) Tack snälla mamma och Bojje för all hjälp idag.
 
Besök fick vi också av Carro och Leon. Mitt hjärta skuttar när jag ser hur Carro strålar och när jag hör hennes smittande skratt. Jävlar vilken styrka hon besitter, hon har verkligen inte haft det lätt den här hösten och vintern. Min finaste bästaste bästa Love! Kommer alltid finnas för henne. No matter what. 
 
Skuttar gör hjärtat också när jag ser Leon och Alice tillsammans. Deras vänskap och glädje för varandra är unik. Underbara dem. 
 
Som sagt, nytt år. 2012 var ett ganska märkligt år och det bjöd både på trevligheter, tråkigheter, galenskap och ren idioti. Med facit i hand känns det ganska skönt att det är slut och att vi nu får börja om. Jag avger inget nyårslöfte men jag hoppas att det här året ska innebära massor av glädje och kärlek för mina nära och kära. En och annan löprunda vill jag få till och min önskan är att jag ska hitta tillbaka till glädjen i löpningen. Målet får bli något lopp i sommar. Självklart önskar jag att vi får vara friska och krya och att året blir ett år att minnas tillbaka på med glädje. 
 
 
 

Kommentarer
Så här sa: Carro

Älskade bästa Du, jag har inte gråtit sen annandag jul när jag saknade Leon så jag trodde jag skulle gå sönder, men nu gråter jag. Av dina fina rader. Kan tyckas märkligt kanske att jag mår bra, men efter allt som varit, sidor jag sett hos människor jag litade på, fått distans till det som varit så känns det som att jag fått livet tillbaka nu. Jag är dig och några andra för evigt tacksam. Vet inte hur jag ska kunna förklara eller vad jag ska göra för er som väger upp allt stöd jag fått, för ja denna höst och vinter har varit riktigt jävlig! Men jag vet att jag vill vara den första att stötta när livet inte visar sig från sin bästa sida. Jag älskar dig mitt fina hjärta!

Och ett lopp i sommar låter lockande :)

2013-01-03 @ 12:37:45
URL: http://carolinus.webblogg.se

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0