Tillbaka i rätt vanor

Veckan har gått fort och imorgon är det fredag igen. Fint det. Gott om träning har veckan erbjudit och det är så skönt att vara igång igen. Jag mår inte bra av att leva fel under en längre tid. Det är underbart att slippa tänka alltid och jag kommer aldrig bli någon uttalad anhängare av vare sig pulverdieter, viktväktare eller bokstavskombinerade galenskaper. Sunt förnuft stavas mitt välmående. Redig mat, gott om grönsaker, frukt och vatten. Givetvis godsaker i måttliga mängder och så motion på det. I julas var det inte måttliga mängder av det goda och motion var det ingenting av, så i slutet mådde jag kasst. Nu känns det så mycket bättre. Två pass i cirkelgymet och idag ett intervallpass spinning. Gött!

Bäst av allt var nog ändå den där långpromenaden i ösregnet igår. Med min finaste bästa Bästa. (Som förövrigt varit med under alla veckans andra pass åxå) :) Min stjärna- som hon lyser <3 Love it!



Kommentarer
Så här sa: Carro

Fy fän va grymma vi varit de senaste dagarna! Heja oss! Livet är rätt trevligt trots alls. PussKram min finaste fina <3 ILY!

2013-01-11 @ 14:18:54

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0