Vardag

Jullovet är slut. Och jäklar vilket jullov sen. Kan inte minnas när jag senast kände mig såhär ledig. Jag har inte tittat i en almanacka, inte läst ett mail. Jag har njutit varenda sekund av att bara vara ledig. Rastlös har jag däremot inte hunnit bli. Vi har haft lite av varje att pyssla med. Julen firades i två dagar, mamma kalasade vi för, sen var det nyår och därefter Alice kalas. Avslutade gjorde vi med stort släktgalej i lördags. Det är härligt med traditioner, kul att träffa föräldrar, syskon och syskonbarn i galna upptåg och lek :) 
 
Alice kalas gick bra. Vi firade hennes femårsdag med att kalasa med både min och Mattas sida. Sisådär 30 personer blev vi och jag vet att vår stjärna hade en toppendag. Alice bestämde själv menyn och hon valde att bjuda på soppa(?!). Jag kan erkänna att jag var skeptisk men det blev succé. Alla paketerna gjorde också succé såklart. Barbie, playmo, lego, bokmärke, böcker...ja hon kan sannerligen roa sig ett bra tag framöver.
 
Som sagt jullovet är slut. Jag är så jäkla nöjd med hur den här ledigheten blev och jag känner att det nu faktiskt ska bli ganska skönt att återgå till vardag. Vi har intagit alldeles för mycket godsaker, vi har kommit i säng alldeles för sent om kvällarna nätterna, vi har sovit galet länge och vi har inte rört på oss nämnvärt. Men vi har varit tillsammans, fyllt på med kärlek och energi. 
 
Om tre veckor väntar Sälen. Fint med en mjukstart såhär ;)
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0