summer

Redan en bit in i juni. Förra helgen spenderades på Lalandia med mamma, Bojje, Mattias och Alicen. Vi tog en sväng till Tyskland och fyllde på förrådet inför kommande student. Helgen var fantastisk. Tyvärr går de där lediga tillsammansdagarna alldeles för fort bara. Jag längtar verkligen efter semestern nu. Häromdagen bokade jag och mamma in en sväng till Göteborg. Pojkarnas önskan det här året var att få åka dit, gå på Liseberg, strosa i stan och hitta på lite av varje. Vi lyckades hitta ett hotell till rimligt pris för mig, mamma, Lucas och Linus och det ska bli riktigt mysigt. Alice är lite avis men hennes semester i år blir husvagnsliv och det vet jag att hon absolut inte vill göra avkall på.
 
I onsdags var jag på sommaravslutningsmiddag med jobb, fasen vad kul vi hade. Mina kolleger i huset är fantastiska och jag är så jäkla glad över det jobbet jag har. Vi käkade på Fredholms och både började och avslutade kvällen på Bishops. Najs!
 
Här hemma ägnas den mesta av tiden nu åt till att spika och fixa. Jag längtar till det där uterummet är klart och man får njuta av det som nu äter upp den mesta av tiden från oss. I fredags struntade vi dock i alla måsten. Efter jobb packade vi kvällsmaten med oss och körde ut till Ivö. Barnen badade, fiskade och vi njöt till tusen. 
 
Nu det sista söndagsgöret sen soffan.
 

Kommentarer
Så här sa: MOSSAN

Härlig tur, längtar tills vi ska med grabbarna till Göteborg.

2013-06-09 @ 20:34:41

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0