Sjuksjuksjuksjuk...

Alltså ärligt, hur sjuk kan man bli? Så som Liten varit inatt och idag är verkligen helt sjukt. Dubbeldos alvedon och tempen gick inte ner. Idag har vi köpt hem Ipren och nu får hon en dos av varje. Det tar åtminstone febern, men fy fan vad kass hon är. 
 
Skönt var det att få komma ut en stund idag iaf tyckte jag. Det blev ett cirkelgym/spinning-pass på Friskis i förmiddags och en liten vända till stan med mammi blev det också. Inatt när ALice var som sämst lovade vi henne en present om hon bara gick med på att ta medicinen (mutor är förjävla bra ibland) :) Idag fick jag stå för det löftet. Liten fick sin sparkcykel och blev himla glad. Nu längtar vi efter sol, vår och dagar utan sjuka så vi kan ut på äventyr. 
 
Inatt jobbar M. Mamma och Bojje har varit här och sällskapat. Skönt, känns allt annat än bra att vara ensam hemma med Alice när hon är så kass som hon varit. Lucas kom hem ikväll och det känns fint att han sover hemma. En Ipren snart, sen sovdax för oss alla. Hoppas på en natt med massa sömn, natten som gick bjöd liksom inte på det. 
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0