Tjejdag och sjuka

Fredag. Vab-fredag. Alltså det är fan galet. 
 
Igår hade jag tagit en föräldradag för att få tid tillsammans med min Liten. Saknar våra lediga dagar något oerhört Igår var det iaf tjejdag. Jag och Alicen myste frukost, gjorde oss i ordning (medan Alice pratade och pratade hela tiden mysigt med tjejdag mamma, bara du och jag idag, å härligt vi ska ha..) och tog sen bussen till stan. Vi börjdae med ett besök på Stadium - Alice vill så gärna ha en sparkcykel och där fanns en rosa. Perfekt till mig tyckte Liten som genast uppdaterade sin önskelista. Ja perfekt, men nu när marken återigen är täckt av snö börjar man fan tappa hoppet om vår. 
 
Sen tog vi en sväng till Lindex. De hade just nu erbjudande om tag 3 betala för 2 på hela baravdelningen. Alice shoppade sina tre plagg helt själv. Jag hade kanske valt annorlunda, men det är underbart att bara gå där ch lyssna på henne ch hennes resonemang. "Åh den här är snygg, åh jag som älskar blommor, precis sån som jag vill ha.."  Efter lite billig shopping gick vi och käkade lunch. Alice valde faktiskt bort pastasallad och det blev kinamat istället. Ahh vad underbart att bara sitta där med sin dotter i lugn och ro och prata, umgås, skratta, vara tillsammans. Mätta och nöjda gick vi sen till badhuset. Vi badade och hade hur mysigt som helst till vi kom upp i omklädningsrummet igen. Då började Liten frysa, hon frös in i märgen och ville inte lämna bastun. Snabb dusch, på med kläder och ner i bilen där M väntade. Väl hemma visade termometern 38,8 och LIten däckade i soffan. Fem dagar hann hon vara frisk sen senaste feberrundan som varade i en vecka. 
 
Idag är det vab igen. Jag borde och skulle kunna göra en massa här, men min lilla är riktigt kass så jag tänker mysa ner mig med henne i soffan i första hand. Älskade unge.
 
 
 


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0