En vanlig torsdag

Torsdagar är en av veckans bästa dagar. Nära till helgen och jag slutar kl ett. Inte för att jag inte trivs på mitt jobb, för det gör jag, men det är ändå skönt att komma hem med nära-helgen-känslan tidigt en torsdag.Idag hade jag tänkt städa när jag kom hem, men hoppade det. Orkade bara inte, efter en snabb dammsugning så ägnade jag mig åt Alicen istället. Nästa helg är det advent och det blir till att rengöra rejält då ändå. Man dör väl inte av att missa en veckostäd heller?!
 
I eftermiddags var Alice på gympa och jag passade på att sticka bort till Posten för att hämta ut hennes julklappar. Tyar inte ge mig in i julshoppingruschen i år. Klick-klick på datorn så var det fixat. Klart vi ska på julkskyltning och strosa i stan, men med klapparna fixade blir det mest för mysfaktorns skull :) Grabbsens klappar är också så gott som fixade. Jag har bokat en helg med hotell i Karlstad i början av Mars och äntligen ska killarna få se Färjestad på hemmaplan. Om det kommer bli succé, jag gissar på att det här klassar alla julklappar hittills ;)
 
Ikväll blev det spinning. Jäklar vad gött det är. Jag börjar tidigt på torsdagar och är ofta helt slut när jag kommer till spinningen klockan sju, men ändå hittar man den där energin nånstans. Nu är den dock slut - soffan hägrar en kort stund.
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0