11 år med kärleken

Här ligger jag i min ensamhet och har det faktiskt riktigt bra. Mattias jobbar natt, Alicen är lämnad hos mamma (skollov den här veckan) och Linus hänger vid datorn. De andra grabbarna är inte hemma. Så egentid delux just nu. Ska snart slänga på ett avsnitt av Sons innan det är dax att sova. Känns som om dagen varit riktigt lång och inte undra på det vi fick ju en hel timme tillbaka när klockan ändrades inatt.
 
Idag njöt vi frulle i stan, man får faktiskt fira när familjen har två namnsdagsbarn och när man varit tillsammans med sin kärlek i hela 11 år. Helt galet vad tiden går och natten till idag är det faktiskt 11 år sedan vi träffades jag och Mattias. Det är närkligt när man tänker på den där raden av tillfälligheter som ledde fram till att vi möttes och att det sedan den dagen bara varit vi. Älskade han, min man, min kärlek- han som gör mig hel.
 
Efter frukosten var vi och handlade. Vi stack inom Stadium och kikade lite och Alicen hittade en mössa som hon verkligen ville ha och ja den var så himla fin på henne. Ett par matchande vantar fick också följa med. Skor till Linus hittade vi också. Nöjda barn.
 
Träning med systerstor och middag hos mamsen har jag också hunnit med idag. Perfekt med en timme extra :)
 
Igår var vi på kalas hos Carro. Ett tag sen hon fyllde nu ju men förra helgen var inte Leon hemma så vi fick kalasa igår istället. God mat och efterrätt bjöds det på och vi hade en himla fin kväll. Fina lilla magen börjar minsann att synas nu och jag blir helt lycklig av bara tanken på att det bor en liten bebis därinne :)
 
Nu Sons of anarchy!
 
 
 Rosor från min älskade idag
Så himla Alice :)
 
 



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0