Husvagn

Galet det här kanske. Men efter att vi hämtat ut den gamle Kaben för renovering innan påsk så insåg vi att det inte skulle bli någon mer campingtur i den för oss...
 
...Så...
 
...Efter många turer, mycket tittande och mycket velande blev det till sist en ny vagn. Japp en helt NY vagn. En Wilk. Barnkammarvagn. Med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva.
 
Vi älskar husvagnsliv, förtältskvällar och friheten. Även om en hel del av allt det där, framförallt alla minnen, sitter i Kaben så hoppas jag att det här också ska bli bra. Den gamla vagnen var inte alls ny, den var lite osmidig och hade sina skavanker. Men vi gillade både den och dem. Det var så himla mychet hjärta i allt det där. Och som sagt, alla minnen. För min del fanns husvagnen med långt innan jag träffade Mattias. Hällevik med systrar och mamma i flera omgångar, Danmark och Lucas sexårsdag är några av alla de saker vi upplevt i den. Blir ful i skratt bara jag tänker på vissa saker. Hanöhus. Eller den där gången när Bojje inte fick rätt på förtältet och en av pinnarna ramlade ner och slog mig i huvudet. 
 
Alice har tillbringat varenda en av sina somrar i vagnen. Första året var hon bara bebis när vi åkte till Kalmar i en vecka. Sen har det rullat på med ALV, Hafsten, Ystad och ja inte minst Tättö. Och massa mer minnen. Pissespannen, låssaspressaslök och den där gången när Mattias och Jon var tokiga på att de platser vi bokat på ALV var upptagna och vi blivit tilldelade flera platser som av olika anledningar inte funkade. De var långtifrån varandra, de var högt uppe på en kulle som vi inte kom upp med vagnarna för och de var förlagda i ett träsk där det stod vatten upp till knäna. Till sist bestämde Mattias och Jon sig för att försöka få in två vagnar på en plast. Det försöket slutade när Alice satte sig i en vattenpöl, eller ja hon mer fulllkomligt badade i en vattenpöl faktiskt. Då ville Mattias köra hem och han hotade med att  hotell var det enda han skulle ägna framtida semstrar åt. Sheeet vad vi garvade efteråt. Och det hela slutade ju bra. Vi fick campa på en äng och fick tillgång till hotellets toaletter. Dessutom var både jag och Caroline hungriga och lite vresiga när vi skulle checka ut, så det slutade med att hon i receptionen gjorde fel och vi betalade vi i stort sett ingenting för nätterna vi var där.
 
Men som sagt. Nu blir det till att glädjas åt vår nya vagn istället. Så småningom kommer det säkert finnas lika mycket hjärta i den. 
 
Även om vi redan saknar Kaben så är det klart att jag är glad. Klart att vi är glada! Den 23/4 ska vi hämta hem vår nya familjemedlem:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0