fÖdElsEdAg!

Frukost på sängen och paket, så är jag bortskämd med att starta födelsedagar och så startades även den trettionionde idag. Mina älsklingar, hur underbara som helst. 

Jag fick en pulsklocka och en berlock till mitt Saboarmband. Alice hade sagt till Mattias att hon minsann visste exakt vad hon skulle ge mamma i present. En berlock i form av en sko. Haha ja har man en mamma som är smått besatt av skor så är det ingen dålig idé alls :) Inne på Björn Nilsson hade hon själv sen råddat hela affären och Mattias hade fått hålla sig helt i bakgrunden. Den hjälpsamma expediten hade tagit fram flera sko-berlocker och till sist hade Alice valt en som det även hängde ett hjärta i. Underbara unge! 

En pulsklocka har jag önskat mig länge och nu äntligen har jag en :) 

Förutom födelsedag så pågår livet för fullt just nu. På jobbet har jag fått rejäla utmaningar och jag håller på som bäst med att sätta mig in i rollen som platsansvarig. Spännande, men tufft. Jag hoppas verkligen att jag fixat detta. På tisdag ska jag hålla i mitt första personalmöte och jag har smått ångest över hur jag ska få ihop det. 

Nåja jag är ju 39 år så det ska väl krävas lite mer än så för att få mig att panika :P 




Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0