Påsken 2017

Härlig ledighet. Och trots att vi hade semester i början av mars kändes den välbehövlig. Senaste tiden har jag haft lite att fundera på. Jobbet har tagit massor av energi. På olika sätt. En kväll sökte jag i ren frustration en förskolechefstjänst inom kommunen. Någon vecka senare blev jag kallad till intervju och därefter erbjuden tjänsten. Efter stor vånda, sömnlösa nätter och flera samtal med Pysslingens kvalitetschef valde jag till sist att tacka nej och därmed stanna kvar på min nuvarande tjänst. Jag hoppas det var rätt beslut. 

Skärtorsdag - Påskfirande här hemma. Jag, Mattias, Linus, Alice och så dök farfar upp och fick lite påskbuffé han också. Traditionsenligt påskäggsletande på Engelska vägen.

Långfredag - Lucas och hans tjej Emilie kom hem. Vi hade gjort en skaldjursplatå och pt den tillsammans med paj och andra tillbehör. Emilie är en fantastiskt trevlig tjej. Till vardags bor hon just nu i London där hon jobbar som aupair. Lucas och hon träffades ett par veckor innan hon åkte dit strax efter jul, trots avståndet bestämde de sig för att ge kärleken en ärlig chans. Jag hoppas de lyckas för som sagt, en fantastisk trevlig tjej.

Påskafton - En av årets lugnare dagar. Jag gick en sväng på stan, fixade naglar och tittade i affärer. Mattias och Alice var en sväng hos farmor. På kvällen var vi hemma sjölva. Vi gjorde helstekt lax, potatis och romsås. Lovely!

Påskdagen - handbollscup i Löddeköpinge. På kvällen var vi på Pinchos och käkade gott med Pia, Peter, Conny och Nettan. En kort sväng blev det till Pia och Peter efteråt.

Annandagpåsk - årets första Ottoglass i Åhus och sen en kopp kaffe hos Patrik och Anette. Lugn härlig dag. Och faktiskt påskens enda dag med sol. Det här märkliga vädret har istället bjudit på en hel del snö i påsk 😝

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0