Sista semesterveckan, hemkomst och jobbstart

Förra måndagen kom vi äntligen hem. Visserligen med en något sargad husvagn, men ändå H E M. Alla pågar var hemma när vi kom och det var så himla skönt att se dem.  Puss och kramkalas och en massa pratande såklart. Vi plockade in det mest nödvändiga och sen mer eller minste stupade vi i säng. 

Igår, tisdag, gick mest åt till att stöda, tvätta och packa in. Vi fick ett snabb besök av Pia och Peter och senare på kvällen kom Carro, Johan, Leon och Olle. 


Husvagnen är nu inlämnad på husvagnsreserven och vi har ingen aning om hur status är på den. Time will tell. Det sjuka i historien är att Volvo assistans inte verkar särskilt intresserad av att ta något ansvar om det nu skulle vara total katastrof med vagnen. Det skulle plötsligt vi driva mot bärgaren själva. Sjukt, vi har ringt assistans precis som vi ska och anlitat dem. Vilka klåpare de sen skickar ut kan faen inte vi ha koll på. Tackar Länsförsäkringar för att de är så bra att ha att göra med, vi får alltså hjälp av dem om det skulle behövas. 


Sista veckan på semestern var inledningsvis fin. Ett par vändor till Åhus hann vi med och nu har t.o.m jag badat i Östersjön i år. Alice däremot mer eller mindre vägrar. Att bada bland sjögurkor, fiskar och sjöborrar i Kroatien är inga problem, maneterna i Åhus däremot de är livsfarliga! 


I fredags fyllde Lucas 21! Vi firade honom på morgonen med rejäl frukost, skönsång och paket. Därefter firade han med Emilie som hittat på någon överraskning och sen hos Anders. På kvällen var de på galej med kompisar. Själva var vi hos Anette och Patrik. Lite köpemat och en trevlig kväll. I fredags/lördags kom också hösten känns det som. Kyla, åska och regn har varit melodin sedan dess. Undrar om det ska vara såhär till maj nu?! 


Igår var det jobbstart! Ingen panik här faktiskt. Lite höstångest förvisso men jobbet gillar jag och jag ser fram emot ett nytt verksamhetsår. Vi inledde jobbstarten men kickoff med KMF. Femkamp och verksamhetsplan stod på schemat. En trevlig dag. Idag har det sen varit fortsatt planeringsdag. Efter jobb tog jag en lång promenad medan Mattias grillade till middagen! Äntligen grillat - sommarens torka har inneburit ett långt eldnings- och grillförbud. 


(null)
Min lille påg, 21 år ❤️

(null)

(null)
Jobbväskan packad :)

Kvällsfika :)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0