Helgen ❤️

Vilken helg. Först och främst en grym fredag på jobb. Jag hann vara ute mycket i verksamheten på KMF och fick vara med i fina lärandestunder men också möjlighet att guida och väcka tankar framåt. Måste verkligen se till att skapa möjlighet till att jobba mer hands on! På lunchen körde jag ifrån jobbet och åt med mamma och Boris på österängsgymnasiet där Linus serverade oss. Alltså vilken mat! Hälleflundran som serverades till varmrätt är en av de godaste fiskrätter jag ätit faktiskt. Chokladtartar med hallonsorbet till efterrätt, ja ni hör ju. Slurp!  

På kvällen var vi hos Conny och Nettan tillsammans med Pia och Peter. Min bror är ett matlagningsgeni! Jisses vad gott vi fick att äta. Gott i glasen blev det också, det bjöds bl.a. på sommarens favoritdrink Hawaiian som jag och Conny tog några stycken av i Kroatien :) På tal om Kroatien, det blir en vända nästa sommar också, med Pia och Peter. De har bokat Belvedere och nu hoppas vi slippa missöden och kunna göra om sommaren 2016.

Igår var det bara jag och Alice. Nja på förmiddagen var alla grabbarna hemma och även mina pågars tjejer var här. Köket fullt till frukost minst sagt. Får väl se hur länge det varar, både Lucas och Max har lägenhet på gång. Blandade känslor inför det.. 
 På eftermiddagen och kvällen var Mattias på grabbfest med gänget han vuxit upp med, mina pågar var på hockey i Malmö och jag och Alice njöt verkligen av ensamheten. En sväng på stan med inköp av ansiktsmasker, gottepåsar och mat till kvällen. Sen hem och på med pyjamasar, lite hemmaspa och två avsnitt idol. Vi gjorde hembakad pizza och hade så himla mysigt. Älskade tös vad du berikar mitt liv ❤️ Vi somnade tillsammans ganska tidigt i min säng. Ljuvligt. 

Nio timmar senare vaknade jag, fatta vad skönt. Mattias låg på soffan och var inte i sitt bästa skick. Efter frukost kom Lowe, Alice klasskompis (hmm pojkvän) på besök och jag och Anette styrde upp ett biobesök. Jag promenixade in till stan, Anette bjöd, i försenad födelsedagspresent, på lunch på Le Croissant (älskar deras kräftpasta!). Sen såg vi filmen Unga Astrid, en väldigt bra och välgjord film. 

Underbar helg, massor av kvalitetstid ❤️ 

(null)

(null)

(null)
(null)


(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0