Linus student


Long time no see och i vanlig ordning har det hänt en hel del. En resa till Sälen genomfördes i början av mars, helt underbart hade vi det och jodå nästa skidresa är bokad. Lucas som ju blev sambo vid årskiftet blev singel och bor ensam sedan i början av maj. Antar att det var det bästa beslutet för dem båda. Och största händelsen av alla - Linus har tagit studenten. Vilken vecka, vilken fest och vilken jäkla upplevelse det blev! Så lyckat! 

Efter att han blivit ovän med sin pappa när vi var i Sälen och de inte hörts på väldigt länge tog Linus beslut om att han inte ville fira den här dagen med sin far. En lång story som egentligen inte handlar så mycket om själva bråket utan grundar sig i händelser genom hela Linus uppväxt. Hur som helst, jag respekteras Linus önskan och ordnade det blev en studentfest hemma för min sida av släkten. Men först var det bal i Bäckaskog söndagen innan student. Tutan skulle egentligen inte gå, men ångrade sig när hans kompis Lukas plötsligt stod utan baldejt. Hans sällskap hade dragit till en kille i Göteborg och Linus och Lukas satte sig därför på fredagen på tåget för att köpa hennes biljett. Så. Typiskt. Linus. 😂 Men glad blev jag för jag har ju hela tiden velat att han skulle på balen. Det blev lite panik med att ordna fluga, bil och frisörtid men allt löste sig. Pia och Peter hittade både fluga och näsduk, Bojje löste bil med grannen och C4-shopping har många frisörer med drop in tid. Så bal blev det och tjusig var han, min lilla Lilliz. Efteråt var han dessutom väldigt lycklig eftersom balen, förutom studentdagen, blev höjdpunkten på hela studentveckan. 

I fredags var det så dags för student. Jag skjutsade Linus till tivoliparken och champagnefrukosten där. Sen blev det skolavslutning i Viby med Alicen, där hon inledde hela avslutningen med att spela Den blomstertid på gitarr. 

Klockan 15 var det dags för utspring och att ta emot på skolan. Många var på plats, även Linus fastrar, farbror och Josefine (Anders sambo) kom. På kvällen hade vi fest hemma på altanen. Jag och Pia hade gjort maten dagen innan, kall buffé och det blev så himla bra! Till kaffet hade Linus önskat semla, så typiskt honom 😂 men semla blev det! 

Linus och jag har pratat om fest och upplägg såklart och han är ju inte personen som älskar att stå i centrum inför släkten, så tal hade han önskat bort. Bara därför höll Lucas ett givetvis :P otroligt uppskattat blev det och gråten var nära för både mig och Tutan. Själv hade jag skrivit en sång som jag och Lucas framförde. Asså jisses, på fullaste allvar fick jag välja bort saker att ha med i sången eftersom den blev så lång. Han har hittat på så otroligt mycket saker Linus så allt kunde inte vara med 😂 

Festen blev så jäkla lyckad! Ett riktigt party! Alla bjöd på sig själva, skrattade och sjöng till sena natten. Helt plötsligt kom Dan, Lotta, Rebecca och Chris och det blev succé! Har fasen inte umgåtts med dem på mer än 10 år och så bara kikade de inom. Så himla kul. Ja vilket party, vilken fest och vilket minne för livet. Glad i själ och hjärta. Inte minst med tanke på att hälften av Linus släkt inte var där så har jag känt att jag verkligen ville göra vad jag kunde för att ge Linus en bra dag. Det fick han sannerligen ❤️

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)

(null)

(null)
(null)

(null)


Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0