S E M E S T E R


Semesterdag 1, 19/6

Student och sen jobb ända in i kaklet. Det har minsann gått i ett så när vi semesterdag ett i onsdags hade fått ihop packning, matsäckar och bilen i ordning och begav oss mot Trelleborg innan kl sju på morgonen kändes det som en jäkla bedrift. Morgonfärja mot Rostock och påbörjad färd till två ljuvliga veckor i Kroatien. Maj Gadd, så efterlängtat! Båtturen gick bra, sov en stund, käkade både frulle och lunch, spelade kort och tittade på serie sen var vi i land. Vi stannade på bordershop och fyllde på med lite öl och vin innan vi körde vidare. Vi stannade för natten i Dessau på ett hotell a’la budgetvariant. Där käkade vi medhavd kvällsmat och sen gick vi till en närliggande stormarknad och fyllde på med bröd och juice. Därefter dusch och ett avsnitt av Chicago med som jag somnade till. Mattias och Alice hade svårare för att somna, men jag var fasen helt slut. 


Dag 2, 20/6

Upp i ottan, vi lämnade hotellet redan 6.20 och körde vidare. Efter en stund stannade vi och åt medhavd frulle. Kallt var det så jag och Alice satt kvar i bilen. Därefter rullade det på väldigt lätt och innan vi åt lunch hade vi hunnit in i Österrike. Vid 17 stannade vi i Kroatien på hotellet vi förbokat för natten i Jastrebarsko. Ett fantastiskt hotell, med grym restaurang och jättemysig SPA avdelning. Vi åt gott, njöt i spaet i flera timmar och hade en himla mysig kväll. Alice har länge velat besöka ett riktigt spa, typ YSB, men i Sverige är barn inte välkomna där så nu löste vi det såhär. Bra beslut! Enda märkliga med hela hotellet var att det var fullkomligt öde. Jodå massor av personal var där men typ inga gäster och med tanke på standarden hade de verkligen förtjänat annat.


Efter god hotellfrukost rullar vi nu vidare och har ca 15 mil till Belvedere. Där ska vi försöka hinna lasta av lite grejer innan vi kör mot flygplatsen för att hämta vårt efterlängtade resesällskap! Som vi längtat efter den här semmen med Pia och Peter. Förra årets resa blev ju inställd för dem pga Peters knäolycka, men nu jävlar är det dax!  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)



Kommentarer

Tyck till här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara för mig)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0